1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Deventer

Taart bestellen in Deventer?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Deventer.
Bezorg bij jezelf in Deventer, of bij een ander in Deventer.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Deventer te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Als een van de oudste stenen van Nederland is Deventer een lust voor het oog. Met de morgenstond en het zonnetje in de rug vertrekt onze chauffeur dagelijks met een bus vol lekkers naar dit historische stadje. Een slagroomtaart voor de opening van een winkel in de Worp, een doosje petit fours voor een vergadering in het stadhuis en een feestelijke kindertaart voor de derde verjaardag van kleine Willem. Bestel vandaag voor 17:00 en onze chauffeur komt morgen weer fluitend langs met zijn bus om jou te verblijden. Weet je al wat jij morgen in Deventer laat bezorgen?

Taart of gebak bestellen in Deventer?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Deventer? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Deventer

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Deventer is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Deventer bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Deventer

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Deventer? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?